Outdoor-gear - Premium clothing - logo wit

Over ons

De merknaam “HALLYARD” is eigendom van de firma Artextyl b.v. Artextyl maakt deel uit van de Kwaspen Group. De Kwaspen Group houdt zich al sinds 1920 bezig met het produceren van kleding en heeft sindsdien standvastig als uitvalsbasis het landelijk Limburgse dorp Neeritter. Door de tijd zijn er verschillende specialisaties ontstaan; van moderne herenkleding en werkkleding naar outdoor- en jachtbekleding. De Kwaspen Group is “a family owned and family managed company”.

De HALLYARD jacht collectie is ontstaan toen bekledingstechnici samen gingen zitten met bevriende jagers. Deze jagers zwierven al jaren door het hoge Noorden en de Afrikaanse graslanden. Deze mannen waren ervaren en wisten precies wat een jager waar en wanneer nodig heeft… De collectie groeide uit tot wat het vandaag is en mag internationaal succesvol genoemd worden.HALLYARD levert kleding aan Europa’s grootste jacht-afnemers. Ook daarbuiten, met name in de Oost Europese landen en Rusland zijn vaklui bekend met de naam HALLYARD.

Doordat we in het verre Oosten grote productieorders kunnen plaatsen is HALLYARD in staat om de Nederlandse en Belgische jager kleding aan te bieden tegen uitzonderlijk lage prijzen. Voor vergelijkbare artikelen betaald men in de vakhandel al snel het dubbele of meer. Om u zelf te overtuigen moet u eens een bezoek brengen aan onze fabriekswinkel. U vind er een meer dan ruim assortiment samengesteld uit de ruim 50.000 kledingstukken die we voor de internationale markt op voorraad houden. U kunt hier letterlijk mee snoepen van de onbeperkte mogelijkheden van de groten op dit gebied.

Code of conduct. Doordat HALLYARD samen werkt met grootste internationale afnemers is Hallyard uiteraard verplicht zich te houden aan de internationale regels van het spel. Ieder kledingstuk is getest volgens de Europese wetgeving op schadelijke stoffen. In alle fabrieken waar HALLYARD bekleding wordt geproduceerd gelden de strenge Europese regels i.v.m. kinderarbeid en afvalverwerking. Dit alles zijn goede redenen om een bezoek te brengen aan onze fabriekswinkel in Neeritter.